PENDAFTARAN DITUTUP
Perhatian : Mommies-mommies bekerjaya yang tengah struggle...
7 SEBAB ANDA PERLU TAHU KENAPA ANDA PERLU JANA PENDAPATAN SEBAGAI "IFLAWLESS RESELLER 2.0", ATAU ANDA AKAN TERUS HIDUP BIASA-BIASA
AMARAN: Peluang Ini BUKAN Untuk Wanita Bekerjaya Dengan Gaji Atas RM5,000.. Bukan Untuk Surirumah Yang Bisnes Sales Atas RM10,000.. Dan Bukan Untuk Agent/Dropship Produk Lain Yang Dah 2 Tahun Bisnes!
Kenapa perlu daftar?
  • PROVEN RESULT; 
  • Produk berkualiti yang diformulasikan oleh ahli farmasi
  •  HIGH IMPACT MARKETING 2019; 
    Pelan, modul & sistem pemasaran yang disusun rapi bakal buatkan pelanggan beratur 'datang' kepada anda
  • SISTEM BERTARAF ANTARABANGSA;
    S
    emua proses jual beli dan training dilakukan secara atas talian. Panduan kejayaan yang boleh diakses di tapak tangan anda sahaja.
Sila APPLY FORM Ini Jika Anda Rasa Anda Layak Untuk Jadi IFLAWLESS RESELLER 2.0!
Nama
Email
No. HP
Saya sahkan semua maklumat diatas adalah betul
"Penting ke Mommies mcm saya ada side income ?"
Adakah anda memang sedar SEKARANG INI;
Perbelanjaan anda melebihi pendapatan bulanan. Kadang-kadang perbelanjaan kemahuan melebihi daripada perbelanjaan keperluan. Itu belum kira perbelanjaan luar kawalan menggunakan kad kredit. Parah!
Anda tidak dapat menguruskan Hutang / Loan dengan baik. Berhutang tak salah, tapi jika hutang 'Jahat' lebih banyak berganda-ganda dari hutang 'Baik', macam mana nak survive setiap bulan?
Kad kredit adalah 'penyelamat' saku anda. Mula-mula boleh kawal untuk swipe di pasaraya. Tapi bila dah 'berhantu', setiap pembelian nak bayar dengan kad kredit. Bila terima statement bulanan, hanya mampu bayar minimum amount sahaja. Aduhaii..bila nak habis hutang..
Setiap kali raya anda mesti garu kepala. Baju nak kena beli baru, nak yang latest design ala-ala Diva, baju anak-anak pula. Langsir, balang kuih, kasut, handbag, serba serbi nak baru. Tapi tak pernah ada 'Tabung Raya'. 
Nak dapatkan perkhidmatan perubatan taraf 5 bintang, tapi hanya angan-angan. Anak anda sakit pun terpaksa bawa ke Hospital kerajaan yang kena beratur awal untuk ambil nombor giliran. Cuti separuh hari habis masa beratur di hospital je.. 
Terpaksa catu perbelanjaan harian. Kos sara hidup yang semakin meningkat. Suami pula dipaksa berhenti kerja. Selama ni anda dan suami bekerja untuk sara keluarga, sekarang anda lah yang menjadi nakhoda dalam pelayaran keluarga anda. So tough..
Anda selalu melewat-lewatkan bayaran bil. Kadang-kadang yuran sekolah taska anak pun terlewat bayar. Bila lewat bayar, mulalah 'dikejar' oleh pihak ketiga dan mula stress. Bila stress, siapa selalu jadi mangsa? anak jugak..kesian.
Anda rasa;

STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP..
Tipu kalau anda kata anda tak rasa semua ni! Siapa yang tak pressure... Siapa yang tak akan struggle... bila jadi macam ni

Dan level pressure dalam diri anda boleh meningkat naik 10x ganda bila anda 'berlakon' melalui kehidupan harian anda seolah-olah semuanya okey..
"Macam mana nak hentikan perkara ni?"
Jawapan kepada permasalahan anda ialah berniaga dengan ILMU supaya anda dapat membuat 
5 Persediaan di bawah
5 Persediaan Ini yang anda perlukan;
1) SIMPANAN 6 BULAN - Jumlah simpanan 'selamat' yang sepatutnya ada dalam akaun anda ialah sebanyak 6 bulan. Simpanan ini lah yang akan menyelamatkan anda bila 'kemarau' melanda.
2) TABUNGAN ANAK - Anak adalah amanah utama dari tuhan untuk kita besarkan dan berikan pendidikan yang TERBAIK. Untuk beri terbaik, perbelanjaannya bukan 'biasa-biasa'
3) PELAN TAKAFUL DIRI SENDIRI - Kesihatan ialah perkara utama yang perlu dijaga untuk capai semua cita-cita atau impian. Kan seronok jika semua bil-bil hospital dilangsaikan dengan pelan takaful hasil perniagaan anda.
4) PELAN TAKAFUL ANAK - Mengikut statistik, kanak-kanak sekarang lebih mudah dijangkiti penyakit. Dan perbelanjaan perubatan mereka sangat tinggi. Persediaan awal dapat mengurangkan 'sakit kepala' kelak.
5) SIMPANAN PERCUTIAN & RAYA- Liburan hujung tahun ketika cuti sekolah ialah impian seorang ibu bersama anak-anaknya. Sanggupkah anda melihat wajah sedih anak anda ketika setiap kali kawan-kawannya tanya "cuti sekolah pergi mana?"
"Kenapa mesti saya pilih iFlawless?"
iFlawless Appearance
Bersiaran di Wanita Hari Ini, TV3
Surat khabar dan majalah
Bersiaran di Best FM
Liputan Media sewaktu Majlis Pelancaran
Dianugerahkan Asia Pasific Top Brand
#1 Skincare Natural di Malaysia
"Tapi...saya tidak ada pengalaman berniaga"
Bina pengalaman perniagaan online anda dengan kami. 

Targeted Audience

Produk-produk iFlawless mempunyai 'followers' tersendiri yang setia dan akan repeat order setiap bulan

Out of the Box Ready

Sistem penghantaran dan inventori kami yang bersistematik dan tiada masalah kehabisan stok.

Mobile Responsive

Bahan pemasaran, ayat pemasaran, dan sistem pesanan yang anda boleh akses hanya di tapak tangan 24Jam sehari.

#1 Trusted Brand

Jenama Skincare Natural #1 di Malaysia yang dipercayai oleh pengguna-penggunanya
"Apa yang saya dapat selepas daftar?"
Module Khas
Module Pembangunan Reseller atas talian (online) yang lengkap dengan Standard Operating Procedure (S.O.P.). Daripada langkah pertama pendaftaran hingga kepada langkah untuk membuat pesanan di dalam sistem atas talian.
Group Exclusive Khas
Sebuah Telegram Group Khas disediakan untuk dapatkan bahan promosi dan maklumat terkini tentang iFlawless.
Sistem Pengurusan Atas Talian
Sistem atas talian yang bertaraf antarabangsa memudahkan proses pesanan dan pengurusan penghantaran produk
Bertindak Sekarang, Kejayaan Tidak Akan Datang Tanpa Sebarang Tindakan
Melainkan anda pilih untuk hidup "biasa-biasa"

© Copyright 2019  - All Rights Reserved, iFlawless
Customer Service (info@iflawless.co)
Powered By ClickFunnels.com